Untitled Document

Условия за ползване:

1.  За използването на нашите услуги вие трябва да ни предоставите определена минимална информация при попълването на профила си - валиден е-майл адрес и дата на раждане.
2.  Вие трябва да сте навършил поне 18 години. Регистрацията и използване съдържанието на този сайт от лица под 18 год. е строго забранено.
3. Отбелязвайки  " Съгласен съм с условията за ползване  "  при регистрацията си в сайта " Вие се регистрирате като клиенти с условието, че разбирате и сте изцяло запознат с  Правата и задълженията, както и че задължително ще ги спазвате при ползването на услугите на сайта.

Като регистриран потребител на нашите услуги с Вашата регистрация се съгласявате, че:

 1. Може да получавате системна имформация на посочения от вас е-майл при регистрацията.
 2. Сте отговорен за съдържанието на информацията, която публикувате за себе си или предоставяте от свое име на другите членове на сайта.
 3. Няма да предавате информация, която е обидна, неприлична, заплашителна, нападателна, расово ориентирана, незаконнни материали или всякакви материали, които съдържат елементи на насилие към другата страна. Моля, уведомете ни ако установите нарушаване на тези условия. Вие няма да насилвате и преследвате потребителите на нашата услуга.
 4. Ще използвате услугите ни по начин, който отговаря на законите в нашата страна. Заявявате, че няма да поставяте във вашият профил, никакви адреси, телефони, имена, урл, емаил адреси, ICQ номер, и че няма да изпращате снимки и фотографии или други изображения, които са порнографски материали както и няма да изнасяте персонална информация.
 5. Вие няма да се представяте за друго лице
 6. Вие няма да се обвързвате с реклами или обяви, на останалите членове на сайта, да купувате или продавате продукти/услуги чрез нашите услуги. Вие няма да изпращате спамове, джънк и меил на останалите членове.
 7. Няма да събирате лична информация за останалите членове, както и за комерсиални цели без тяхното изрично съгласие.
 8. Вие няма да изпращате, дистрибутирате каквито и да било материали защитени от авторско право, търговски марки и друга такава информация без изричното съгласие от притежателят на тези материали.
 9. Вие няма да се намесвате и разрушавате услугите предоставяни от сайта или сървъра или мрежата свързана със сървъра или сайта.
 10. Вие няма да изпращата пренасяте или дистрибутирате каквито и да били материали които съдържат софтуерен вирус или други компютърни кодове, файлове, програми настроени да проникват, разрушават или ограничават функционирането на компютърният софтуеар или хардуеар. Моля уведомете ни, ако сте свидетел на такива противозаконни действия.
 11. Вие лично сте отговорен за своите взаимоотношения с останалите членове на сайта. Сайта не е и не може да бъде намесен в комуникацията и действията между отделните потребители и в случай, на възникване на конфликт с друг потребител на сайта Вие от изложеното до тук ни освобождавате от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество.
 12. Вие се задължавате да се защитавате и да ни държите информирани за всички загуби, щети, отговорности които възникват директно или недиректно от или извън това споразумение. Давате съгласие, че няма да изпращате на нас и на други членове материали нарушаващи авторските права, търговски марки, търговски тайни или други форми на интлектуалната собственост или други права на трети страни.

начало | регистрация | вход | забравена парола | тъсене | кой е онлайн
За информация и коментари info@meraklii.com